Dejta en singelpappa

80 procent av Aftonbladets läsare kan tänka sig att dejta en singelpappa och drygt hälften tycker till och med att singelpappor är extra attraktiva. Vad är det här? Jag förstår ingenting. Varför vill man ha en kille som redan har barn? Varför vill man dejta nån med en unge som till hälften består av en annan tjej?

Visst, barn är söta. Lätta att tycka om. Visst, man borde väl älska även barnet till mannen man älskar. Och så vidare. Bla bla. Men tänk att varje gång sonen eller dottern kommer på besök tvingas du bli påmind om din pojkväns tidigare förhållande. Ett förhållande som till och med resulterade i barn. Du tvingas bli påmind om när de precis fått veta att hon var gravid. När de köpte barnvagn och barnkläder tillsammans. När de diskuterade namnförslag och när de roade sig med att försöka lista ut barnets kommande utseende.

Jag förstår ingenting. Okej att man inte kan välja vem man blir kär i. Trillar man dit på en "singelpappa" så gör man. Men det är väl ingenting att sträva efter? Jag förstår ingenting. Vari detta ligger attraktionen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback